Презентации на
Капка®

Капка®е инстант лепило со кое можете да направите мали поправки во вашиот дом; Пакувањето е прилагодено на потребите на вашето семејство.

Можете да го најдете во најблиската продавница: сите железарии,
продавници за бои и лакови, бензински станици, книжарници, киосци и супермаркети.

Погледнете што сè може да залепите со Капка®